Wij zoeken geen eenling, maar een planner die ons team versterkt

VACATURE: Planner 

Functieomschrijving

Wij zoeken een planner die affiniteit heeft met logistiek, materieel en GWW. Een aanpakker die bij ons het vak tot in de puntjes leert beheersen en doorgroeit tot een zelfstandige, allround planner. Je werkt in een team met ervaren planners. Van hen leer je plannen op de Ploegam manier.  

 

Al doende leer je snel. Dus verwacht geen lang opleidingstraject. Je gaat aan de slag en pakt stap voor stap meer taken op. Al snel heb je voldoende PloegamPower om alles op te pakken. Je bent de hele dag aan het organiseren, regelen en afstemmen. Jij zorgt dat onze vrachtwagens de slimste route rijden en optimaal beladen zijn. Tegelijkertijd regel je dat op onze projecten de juiste mensen en kranen op het goede moment aanwezig zijn. En als je dan een telefoontje krijgt over een wijziging, dan kijk je oplossingsgericht wat mogelijk is.

 

Plan je eigen toekomst

Ploegam en De Klein zijn volop in ontwikkeling. Wij groeien en jij groeit met ons mee. Jij gaat ons namelijk helpen de planning zo in te richten, dat we klaar zijn voor de toekomst. Jij kijkt kritisch naar onze werkwijze, draagt verbeteringen aan en neemt initiatief voor verandering. Wij leren jou het vak en jij helpt ons op weg met verbeteren, zo plan je je eigen toekomst en creëer je kansen.  

 

Functie-eisen

 • Interesse in ons werkgebied: transport, GWW
 • Je vindt het leuk om met 10 dingen tegelijk bezig te zijn
 • Hbo-opleidingsniveau / werk- en denkniveau
 • Plannen, organiseren, creatief meedenken en slimme oplossingen bedenken
 • Een nauwkeurige en secure werkwijze
 • Communicatief vaardig
 • Administratief onderlegd/ Office 365
 • PloegamPower; je denkt in oplossingen, werkt hard en bent ondernemend
 • Kennis van rijtijdenwet
 • Bewaken kostenoverzicht
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Vinkel. Salariëring is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, maar je krijgt in elk geval het mooie arbeidsvoorwaardenpakket van de cao GGI, met 4 wekenloon en 39 vakantiedagen.

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief