Heb jij de #PloegamPower om onze planning vooruit te helpen?

VACATURE: PLANNER

Functieomschrijving

De planner die wij zoeken, wil bij ons het vak leren en doorgroeien tot een zelfstandige, allround planner. Je begint met het ondersteunen van onze ervaren planners. Je kijkt mee, regelt de administratie en al snel plan je zelf de eerste ritten en materieelstukken.


Bij ons leer je vooral door te doen. Dus verwacht geen lang opleidingstraject. Je gaat aan de slag en pakt stap voor stap meer taken op. Al snel ben je een echte planner. Je bent de hele dag aan het organiseren, regelen en afstemmen. Jij zorgt dat onze vrachtwagens de slimste route rijden en optimaal beladen zijn. Tegelijkertijd regel je dat op onze projecten de juiste kranen op het goede moment aanwezig zijn. En als je dan een telefoontje krijgt over een wijziging, dan kijk je rustig wat mogelijk is.


Een planner met PloegamPower

Ploegam en De Klein zijn volop in ontwikkeling. Wij groeien en jij groeit met ons mee. Jij gaat ons namelijk helpen de planning zo in te richten, dat we klaar zijn voor de toekomst. Jij kijkt kritisch naar onze werkwijze, draagt verbeteringen aan en neemt initiatief voor verandering. Wij leren jou het vak en jij helpt ons op weg met verbeteren. Heb jij de PloegamPower om ons vooruit te helpen? Stuur ons dan snel een bericht.

Functie-eisen

  • Interesse in ons werkgebied: transport, GWW
  • Je vindt het leuk om met 10 dingen tegelijk bezig te zijn
  • Bij voorkeur opleidingsniveau mbo-3 / 4 (bij voorkeur logistiek of meao)
  • Plannen, organiseren, creatief meedenken en slimme oplossingen bedenken
  • Een nauwkeurige en secure werkwijze
  • PloegamPower; je denkt in oplossingen, werkt hard en bent ondernemend.


  

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied.  

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op 0412-455 450.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


 
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief