Ben jij de overslag kraanmachinist met #PloegamPower?

VACATURE: OVERSLAG KRAANMACHINIST

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een overslag kraanmachinist met #PloegamPower. Een betrouwbare en vakkundige kraanmachinist met – bij voorkeur – ervaring met het laden en lossen van schepen. Naast een vakman/-vrouw ben je een voorbeeldig collega. Je springt bij als iemand hulp nodig heeft, staat klaar voor anderen en je kunt zowel samen- als zelfstandig werken.


Werken voor Ploegam betekent: hard werken aan mooie projecten door heel Nederland. Je krijgt bij ons de kans je te bewijzen en te laten zien dat je de vakman bent die wij zoeken. Heb jij zin in een afwisselende baan, binnen een gedreven team? Reageer dan op deze vacature.
Functie-eisen

  • In het bezit van VCA
  • Technisch inzicht
  • Aantoonbare werkervaring
  • In het bezit van rijbewijs BBedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

  Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450. 

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief