Vacture monteur materieel

Vacature: monteur materieel

Wij geven je 7 redenen om bij ons te beginnen als monteur materieel: 
 1. Je kunt direct aan de slag.
 2. Werkgarantie: onze werkvoorraad is gevuld tot 2028!
 3. Gezellig en hecht team.
 4. Wij hebben een mooi en modern machinepark: loaders, graafmachines, tractors en vrachtwagens zowel elektrisch als conventioneel aangedreven.
 5. Ploegam is altijd in beweging, elke dag is anders en het is nooit saai.
 6. Goede begeleiding. Je krijgt een vaste buddy, die je ondersteunt en meeneemt in de wereld van Ploegam. Zo kun je jezelf snel en doelgericht ontwikkelen binnen deze rol.
 7. Mooie bedrijfsfeesten, Solexracefestival, actieve personeelsvereniging.

 

Wij zoeken per direct een monteur die ons helpt bij de reparaties en onderhoud aan ons matrieel (graafmachines, dumpers, tractors). Een specialist die z’n hand niet omdraait voor een reparatie, maar ook overweg kan met het lasapparaat. Je bent breed inzetbaar, maar het voornaamste is dat je topmonteur bent óf wil worden.

 

“Het mooiste van hier werken, is de vrijheid die je krijgt. Je mag zelf dingen proberen en oplossen. Het moet vooral goed gebeuren en daar krijg je de tijd voor. Hier leer je het vak, want je moet alles aanpakken. Dat maakt Ploegam de beste plek om aan de slag te gaan.”

 

Wie ben jij? 

 • Je hebt ervaring als monteur, bij voorkeur heb je gewerkt met zware machines en vrachtwagens;
 • Het is een voordeel als je kunt lassen;
 • Je werkt zorgvuldig en nauwkeurig;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt een grote interesse in het wagenpark en machines;
 • Je bent te typeren als communicatief vaardig en houdt van afwisseling in je werkzaamheden;
 • Als persoon ben je energiek, enthousiast en behulpzaam;
 • Je werkt wisselend tot 17.00 of 18.00 uur. 
Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.  


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. 

 

Kom kennis maken

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Carmen van den Hurk en plan een kennismakingsgesprek. Je kunt Carmen bellen of appen 06-158 315 02. 

 

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief