Wij zoeken een customer care-medewerker die altijd gaat voor een tevreden klant!

VACATURE: MEDEWERKER KLANTCONTACT

 

Ploegam werkt onder de projectnaam Ploeg-GO samen met VodafoneZiggo aan het Coaxkabelschadeherstel in de provincie Zuid-Holland en Utrecht. Vanuit Utrecht worden ruim 20 ploegen die dagelijks op pad zijn aangestuurd om kabelschades op te lossen en de klanten van VodafoneZiggo weer online te brengen.

 

Medewerker klantcontact Ploegam - Utrecht

We willen ons jonge team versterken met een flexibele, enthousiaste medewerker klantcontact. De ‘helpende hand’ voor onze klanten. Op een vriendelijke en positieve manier help jij klanten met hun (technische) vragen. Het is echter niet alleen jouw taak om telefoontjes aan te nemen, maar ook om ‘tickets’ te monitoren, te registreren en zelfs proactief op te pakken. Jij zet nét dat stapje extra voor de klanten en daarmee zorg je voor een goede klantbeleving.

 

Wat ga je doen?

Je communiceert veelvuldig met de klanten van VodafoneZiggo. Of je beantwoordt per e-mail en telefoon algemene, administratieve en technische klantvragen. Ook informeer je de klanten proactief over de voortgang en de status van het ticket, je monitort de in- en uitstroom van tickets en behandelt ‘Storingen Mail’. Aanvullend bestaat je takenpakket uit administratieve handelingen, evenals het controleren van vergunningen en meldingen. Op deze manier zorg je er voor dat de ploegen de juiste gegevens hebben om de schade in één bezoek op te lossen en zodoende een tevreden klant met werkende verbinding achter te laten!

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal mbo werk- en -denkniveau;
  • Je werkt accuraat, bent klantgericht en betrouwbaar;
  • Je bent sociaal, communicatief sterk en hebt ervaring met klantcontact;
  • Je werkt oplossingsgericht en kunt problemen ‘troubleshooten’;
  • Je kunt je vloeiend uitdrukken in zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je bezit basis ICT-kennis.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in de medewerker klantcontact? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, 06 - 158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >
Sollicitatieformulier


Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief