Ben jij een machinist met #PloegamPower

VACATURE: Machinist minigraver

Nauwkeurig en secuur te werk gaan is van cruciaal belang; dat geldt zeker voor onze kabelherstelwerkzaamheden. Gezien de impact die een datastoring op de (zakelijke)klanten heeft, is een gedegen en betrouwbare uitvoering allesbepalend voor het realiseren van een tevreden klant.

 

Om ons team binnen de kabels en leidingen te versterken zijn wij zoek op naar een machinist voor de minigraver. Een allround vakman die met een minigraver uit de voeten kan. Bij het oplossen van een kabelschade verricht je samen met je collega monteur en/of grondwerker het grondwerk en verhelpen jullie de storing. Nadat de storing verholpen is, zorg je er samen voor dat het straatwerk er weer perfect bij ligt. Je hebt twee rechterhanden, oftewel; je bent ‘hendig’. Ook ben je iemand die van afwisseling houdt, want geen dag is hetzelfde. Doordat je het internetprobleem oplost voor onze klant, krijg jij hier veel waardering voor. Want wie kan er tegenwoordig nog zonder internet?

 

Als machinist werk je binnen een gespecialiseerd projectteam van Ploegam. Dit projectteam is volop in ontwikkeling; wij groeien en jij groeit met ons mee. Jij kijkt kritisch naar onze aanpak, draagt verbeteringen aan en neemt initiatief voor verandering. Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving, waarin je echt het verschil kan maken. Samen met je collega’s krijg je de vrijheid om de werkzaamheden binnen je specialisatie naar je hand te zetten met als doel een optimale kwaliteit en productie te realiseren.

 

Heb jij de Ploegam Power om ons vooruit te helpen? Stuur ons dan snel een bericht.

Functie-eisen

  • Je hebt interesse en ervaring binnen ons werkgebied;
  • Je houdt van afwisseling;
  • Je houdt van vrijheid en kan hier goed mee omgaan;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Woont in de omgeving van Rotterdam;
  • In bezit van VCA en B-E-rijbewijs;
  • Je hebt oog voor jouw team en collega’s.

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier, leggen riolering en wegennetwerken aan en verzorgen kabel- en leidingwerkzaamheden. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie waarbij het tot de mogelijkheden behoort om (in de toekomst) binnen ons bedrijf over te stappen op andere disciplines die de GWW te bieden heeft. Je komt in een groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied.  

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450. 

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief