Wij zoeken een maatvoerder

VACATURE: maatvoerder voor regio midden/noord 

Functieomschrijving

Onze nieuwe maatvoerder is een echte teamspeler die graag naar ‘buiten’ gaat. Voor jou betekent het dat: onze projecten in de regio midden en noord. Met je ‘voeten in de klei’ laat jij zien wat je waard bent. Je werkt op de projecten nauw samen met de uitvoerder, werkvoorbereider en onderaannemers. Jij bent de specialist en pakt de maatvoering van het project zelfstandig op. Je voert de meetwerkzaamheden uit aan de hand van procedures en kwaliteitsvoorschriften. Uiteraard werk je volgens de geldende veiligheidsvoorschriften van Ploegam en opdrachtgever. 

 

Op het project heb je diverse taken: DTM-metingen, voortgangsmetingen, hoofd- en detailmaatvoeringen, (nauwkeurige) hoogtemetingen, monitoring en het controleren van machines met GPS. Daarnaast voer je controles uit en meld je eventuele afwijkingen of bijzonderheden aan de uitvoerder van het project. Het is belangrijk dat je secuur en precies te werk gaat, want je werkt zelfstandig en iedereen binnen het project moet erop kunnen vertrouwen dat jij de maatvoering goed hebt uitgevoerd. 

 

Wij bieden je een uitdagende werkplek. Je kunt jouw bijdrage leveren aan een grote diversiteit van projecten, samen met collega's die het belang van maatvoering kennen én je kunnen ondersteunen bij jouw werk. Uiteraard stellen we daarvoor alle benodigde innovatieve apparatuur en programmatuur tot je beschikking. 

 

Functie-eisen

  • Werk-/denkniveau mbo bij voorkeur Landmeetkunde/ Geodesie in de richting van Bouw, Civiel of Infra. Enige relevante werkervaring is een pre.
  • Je kunt zelfstandig werken met divers landmeetkundige meetapparatuur
  • Je bent in staat nieuwe technieken (onder begeleiding) snel eigen te maken;
  • Je weet hoe te werken met MS Office en Autocad Civil 3d (pre) en hebt ervaring diverse hulpprogramma’s.
  • Je werkt secuur, oplossingsgericht en denkt in verbeteringen; zowel van jezelf als voor het proces.
  • Communicatief sterk, klantvriendelijk en flexibel.
  • Incidenteel kan weekendwerk onderdeel zijn van je werkzaamheden.
  • Je houdt van afwisseling… Zo ben je de ene dag aan het uitzetten in De Branden en sta je de volgende op een dijk aan de Waal.
  • Je werkt graag met GPS, Total Station en waterpasinstrumentarium.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en VCA.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Vinkel. Salariëring is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, maar je krijgt in elk geval het mooie arbeidsvoorwaardenpakket van de cao GGI, met 4 wekenloon en 39 vakantiedagen.

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief