Leer een mooi vak en werk mee aan mooie waterbouwkundige projecten

Vacature Leerling HEIER (leerling funderingsmedewerker)

Functieomschrijving

Wil jij een mooi vak leren in de waterbouw en meewerken aan mooie waterbouwkundige projecten? Start dan als heier en leer het funderingsvak in de praktijk. Je vormt een team met de machinist en de heibaas. Samen laten jullie dagelijks zien dat jullie over de juiste dosis #PloegamPower beschikken.  

Je voert verschillende werkzaamheden uit op land en water. De werkzaamheden zijn heel divers: van het aanpikken van palen en damwanden tot het bouwen van stalen en betonnen funderingen. Samen met een machinist bouw jij de stelling op. Dit doe je op verschillende locaties, afhankelijk van het project.

 

Volop groeimogelijkheden

Ploegam heeft zich ontwikkelt tot een voorname speler op het gebied van waterbouw en wilt graag dat jij hier onderdeel van bent. Als je het vak onder de knie hebt, kun je de volgende stap zetten naar heier of zelfs naar heibaas. Een groeiend machinepark, een volle orderportefeuille én de gedreven teams bieden voor jou een mooie toekomst. Als jij onderdeel wordt van Ploegam, kun je direct aan de slag op een van onze mooie projecten.

 

Functie-eisen

  • Je hebt passie voor funderingstechniek en waterwerk;
  • Basisopleiding heier (funderingsmedewerker) of bereid deze te volgen;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Je bent een teamplayer die zelfstandig zijn taken kan uitvoeren;
  • In het bezit van Rijbewijs-E of bereid deze te behalen;
  • Je werkt veilig met oog voor de omgeving.

 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief