Ben jij een kraanwagenchauffeur met #PloegamPower?

VACATURE: KRAANWAGENCHAUFFEUR

Functieomschrijving

Ben jij graag de hele dag onderweg om je collega’s te helpen op onze projecten? Als kraanwagenchauffeur doe jij niets liever. Wil jij deel uitmaken van onze groep grondige denkers en gedreven doeners? Dan is onze vacature van kraanwagenchauffeur bij Ploegam iets voor jou! Op een 8x4 ben jij de spil in het werk: je ondersteunt ons asfaltteam bij de werkzaamheden.


Om je werk goed uit te kunnen voeren horen enige administratieve handelingen er ook bij, maar omdat wij flink aan het moderniseren zijn is goed overweg kunnen met een smartphone en tablet wel handig! Deze krijg je uiteraard van ons wanneer je in dienst komt. 


Jouw kraanwagen

Voor onze nieuwe chauffeur staat een nieuwe Volvo FMX 460 klaar, waarmee je gaat ondersteunen bij asfaltwerkzaamheden.
Functie-eisen

  • Je beschikt over een rijbewijs B en CE met code 95;
  • Bij voorkeur heb je ook een hijsbewijs en autolaadkraan certificaat;
  • Je hebt de basiscursus Veiligheid afgerond;
  • Je kunt goed overweg met digitale middelen zoals smartphone en tablet;
  • Je kent het LMRA-principe en kan dit toepassen;
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent zorgvuldig, rijdt veilig en neemt geen onnodige risico’s;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel en bereid om in de avonduren of weekenden te rijden.


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450. 

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact > Schrijf u in voor onze nieuwsbrief