Wij zoeken geen allrounder, maar een specialist die onze projecten in stroomversnelling brengt

VACATURE: KOSTENDESKUNDIGE/WERKVOORBEREIDER

Functieomschrijving

Ben jij degene die een waterbouwproject zo kan opzetten, dat je team het tot een goed resultaat brengt? Dan zoeken wij jou! 

 

Als kostendeskundige/werkvoorbereider bij Ploegam Waterbouw ben jij de drijvende kracht van allerlei uitdagende waterbouwprojecten. Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Jouw werkzaamheden starten met het analyseren van prijsaanvragen en aanbestedingen. Daarnaast verzorg je de kostprijsberekening, stel je offertes op en bereken je meer- en minderwerk. Krijgen wij de opdracht dankzij jouw calculaties gegund? Dan ga je samen met het team aan de slag met het project. Je stelt een planning en bijbehorende werkplannen op. Je houdt de vinger aan de pols en ondersteunt de projectleider en uitvoerder in de uitvoering. Dankzij jouw kennis en kunde komen onze projecten in een stroomversnelling.  

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (Civiele techniek);
  • Je hebt minimaal ruime ervaring als calculator/kostendeskundige civiele techniek/damwanden;
  • Je doorziet projecten snel en helder;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel; 
  • Jouw eigenschappen: flexibel, communicatief sterk en zelfstandig. 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op 0412-455 450.

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief