Wij zoeken een Junior Controller waar we op kunnen rekenen

VACATURE: JUNIOR CONTROLLER

Functieomschrijving

Ben jij een startende financial en wil je bijdragen aan de groei van ons bedrijf? Stap dan Ploegam binnen als junior controller. In deze functie sta je midden in onze organisatie en leer je het vak aan de hand van ervaren collega’s.

 

Ploegam in drie woorden: gedreven, ondernemend en grondig. Samen werken we dagelijks aan innovatieve projecten op het gebied van natuurontwikkeling, waterveiligheid, ondergrondse infra en emissieloos bouwen. Zo maken we Nederland elke dag een beetje mooier en veiliger. 

 

Wat krijg je bij ons?  
 • Een dynamische werkomgeving. Je moet snel schakelen en je kritisch meedenken over verbetervoorstellen. 
 • Een uitdagende baan. Je analytische vaardigheden worden dagelijks op de proef worden gesteld. We werken namelijk met verschillende verdienmodellen; zoals het ombouwen, onderhouden en verhuren van grondverzetmachines, onze projectorganisatie en de transporttak. 
 • Goede begeleiding. Je krijgt een vaste buddy, die je helpt en meeneemt in de wereld van Ploegam. Zo kun je jezelf snel en doelgericht ontwikkelen binnen deze rol. 
 • Je werkt op het hoofdkantoor in Oss werk nauw samen met de overige financieel- en business controllers binnen Ploegam. Je rapporteert aan de CFO. In deze rol ondersteun je de overige controllers bij diverse werkzaamheden en tevens is er ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en het naar je toe trekken van werkzaamheden. Afhankelijk van je kennis en ervaring zal het salaris liggen in de schaal van 3.000 tot 3.500 euro bruto op basis van 4 weken. 
Wat ga je onder meer doen?  
 • Brede en afwisselende ondersteunende werkzaamheden bij de periodieke afsluitingen en analyseren van periodieke financiële rapportages. 
 • Ondersteunen bij het verzorgen van BTW, ICP en loonaangiftes.
 • Je kunt ook denken aan het beheren van de vaste activa, de controle van het betalingsproces of de controle van de vaste facturatiebatch. 
 • Meedenken over verdere professionalisering en automatisering van de processen.

Wie ben jij?

 • Proactieve zelfsturende persoonlijkheid
 • Afgeronde financiële hbo-opleiding
 • Circa 3 jaar ervaring heeft in een soortgelijke rol. 
 • Affiniteit met techniek en ervaring met Metacom, PowerAll, Afas, Excel, BI is een sterke pre.
 • Communicatief sterk, kunt snel schakelen, bent stressbestendig en in balans.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief