Ben jij de verbinding tussen onze medewerkers en alles met een beeldscherm?

VACATURE: MEDEWERKER ICT

Functieomschrijving

Als Medewerker ICT bij Ploegam ben jij de computergoeroe die ervoor zorgt dat al onze medewerkers tevreden kunnen werken: achter de computer, met hun telefoon onderweg of op hun tablet.


Team

Het team bestaat met jou erbij uit vier talentvolle ICT’ers. Samen leveren jullie de beste IT-toepassingen voor zowel het hoofdkantoor als onze projecten. Werken bij Ploegam betekent dat je niet bang moet zijn voor persoonlijk contact en in staat moet zijn om jouw oplossingen uit te leggen aan zowel experts als leken op het gebied van IT. Om je hierbij te helpen word je goed ingewerkt door het hoofd van de afdeling. De afdeling ICT streeft naar een hoog oplossend vermogen, waardoor de technische en functionele storingen in de ICT-dienstverlening al na één contact met jou opgelost worden.


  

Zo kan jouw dag eruit zien

Voordat je naar het werk rijdt check je alvast even in het ticketsysteem, en zie je dat een collega zijn wachtwoord is vergeten. Deze reset je gelijk maar even en maakt de collega alvast gelukkig door hem te melden dat het is opgelost met een tijdelijk wachtwoord. Als je binnen bent, pak je gauw koffie en kan het zomaar zijn dat je al aangesproken wordt bij de automaat: ”Ik kan niet inloggen in Skype for business, kun je me helpen?” Nog voor half negen heb je de tweede collega tevreden gesteld. Je opent het ticketsysteem, waarin collega’s hun vragen en problemen registreren, om te zien wat je kunt oppakken. Tijdens de koffiepauze bedenk je ineens de oplossing voor een probleem waar jullie al een tijdje mee worstelen. Snel testen, en ja hoor: score! Na de lunch – tosti’s, worstenbroodjes (of een gezonde salade, wat jij wil) en gezellige collega’s – houd je je bezig met de inrichting van een desktop voor een nieuwe collega. Je telefoon heb je uiteraard bij je, want er kan zomaar een collega bellen met een vraag.


Wij vragen

 • Een relevante studie-achtergrond op minimaal mbo 4-niveau in de richting van ICT.
 • Je krijgt extra punten als je ervaring hebt met Windows.
 • Naast je IT-kennis heb je goede communicatieve vaardigheden, vind je het leuk om in een team te werken en heb je een doenersmentaliteit. 
 • Je creëert je eigen kansen en je blijft jezelf graag iedere dag verbeteren.
 • Je ziet jezelf wel werken als grondige denker / gedreven doener.
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands én Engels. 
 • Je vindt het niet erg om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken – de meeste collega’s worden namelijk niet zo blij van serverupdates terwijl ze proberen te werken.
 • Het liefst hebben we je fulltime (38 uur) voor onszelf, maar als je minder uren kunt werken willen wij je toch leren kennen. 

Wij bieden

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • 26 vakantiedagen + 13 atv-dagen. 
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. De deur van de directie staat altijd open.

Vragen over onze ICT vacature?

Neem contact op met Thom!
t.iersel@ploegam.nl 

0412-455450

Thom van Iersel
HR-adviseur
Contact >

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op en om je gelijk al wat beter te leren kennen, sturen we je een test waarbij je geen fouten kan maken.

2. Eerste gesprek

Je komt gezellig bij ons langs (we hebben lekkere koffie!), zodat we je allemaal moeilijke vragen kunnen stellen. 

3. Tweede ronde

Je komt nog een keer langs (weer koffie!), zodat andere collega's je vakinhoudelijke vragen kunnen stellen.

4. Contractvoorstel

Het officiële gedeelte...

5. In dienst

Even een krabbeltje en je bent een grondige denker/gedreven doener geworden. Welkom!


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief