Kan onze groeiende organisatie op jouw HR-kwaliteiten bouwen?

VACATURE: HR-ADVISEUR MET RECRUITMENT-TALENT


Ben jij op zoek naar een mooie HR-functie en lijkt het je een uitdaging om binnen een snelgroeiend bouwbedrijf aan de slag te gaan? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Functieomschrijving

Ter versterking van onze HR-afdeling in Oss zoeken wij een enthousiaste collega met een passie voor werving en selectie. In een dynamische arbeidsmarkt weet jij de juiste kandidaten te vinden. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het hele in-, door- en uitstroomproces. Daarnaast pak je graag nieuwe projecten op, die onze HR-afdeling als geheel naar een hoger niveau tillen. Hierbij kun je denken aan projecten op het gebied van procesverbetering, personeelsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Je adviseert en ondersteunt het management op HR-gebied. Kortom: je krijgt een breed takenpakket en veel zelfstandigheid – geen dag zal hetzelfde zijn!


Functie-eisen

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent bekend in de wereld van social media, e-recruiting, sourcing, recruitmentevents en arbeidsmarktcommunicatie;
  • Jouw eigenschappen: resultaatgericht, daadkrachtig en representatief;
  • Je kunt goed omgaan met verandering en krijgt energie van een dynamische omgeving met ruimte voor ondernemerschap;
  • Je hebt affiniteit met IT – kennis van AFAS-software is een sterke pre;
  • Je bent fulltime beschikbaar en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met als standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland niet alleen een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.


Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied.


Contact

Herken je jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie voor 17 december 2017 naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Huib Scheffer via het telefoonnummer 0412-455450.


Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief