Vacature Vakman Waterbouw (funderingsmedewerker)

Functieomschrijving

Wil jij een mooi vak leren in de waterbouw en meewerken aan mooie waterbouwkundige projecten? Start dan als vakman waterbouw en leer het funderingsvak in de praktijk. Je vormt een team met de machinist en de heibaas. Samen laten jullie dagelijks zien over de juiste dosis #PloegamPower te beschikken.  

 

Je voert verschillende werkzaamheden uit op het land of vanaf het werk. De werkzaamheden zijn heel divers: het aanpikken van palen en/of damwanden, het aanbrengen van fundering en het opbouwen van de stelling in samenwerking met de machinist. Dit doe je op verschillende locaties, afhankelijk van het project. Als je het vak onder de knie hebt, kun je de volgende stap zetten naar heibaas of funderingsmachinist.

 

Volop groeimogelijkheden

Ploegam ontwikkelt zich in rap tempo tot een voorname speler op het gebied van waterbouw. Dat vertaalt zich in een groeiend machinepark, een volle orderportefeuille én heel belangrijk een gedreven team. Als je binnen stapt bij Ploegam, dan kun je direct aan de slag. We werken momenteel aan een aantal mooie projecten. En belangrijker de orderportefeuille is voor de lange termijn ook goed gevuld. 

 

Functie-eisen

  • Interesse in werken met de volgende technieken: damwanden / stalen palen / combiwanden / waterwerk;
  • Basisopleiding heier (funderingsmedewerker) of bereid deze te volgen;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Passie voor funderingstechniek;
  • In staat om zelfstandig te werken, maar ook om deel uit te maken van het team;
  • Je werkt veilig met oog voor de omgeving;
  • Opleiding tot funderingsmedewerker is een pre. 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief