Staat goede samenwerking voor jou als een paal boven water?

VACATURE: HEIBAAS

Functieomschrijving

Ben jij de heibaas die wij zoeken? Een vakman die zijn kennis deelt met zijn team (heier en machinist). Met z’n drieën vormen jullie het team waarop wij kunnen bouwen. Je kunt jouw expertise kwijt op een van onze vele mooie grote projecten. Je motiveert, stimuleert en laat je gelden als de specialist op onze projecten. Je zorgt niet alleen voor de kwaliteit maar ook veiligheid van jezelf, jouw team en de omgeving. Ben jij deze persoon? Stap dan in de wereld van Ploegam. 

 

In de wereld van Ploegam zijn wij ons sterk aan het ontwikkelen op het gebied van trillen en drukken van damwanden, het trillen van palen en het aanbrengen van ankers. Dit doen we voor onze eigen projecten en zetten ons in voor onze grote combinanten. Om onze groeiambitie te kunnen verwezenlijken zullen we de nodige investering verrichten en willen we samen met jou bouwen aan een mooie toekomst. 

We verwachten van jou:

  • Je bent al heibaas of hebt veel ervaring als heier; 
  • Je geeft sturing aan de heier of leerling heier;
  • Je communiceert met de uitvoerder en planner;
  • In het bezit van TCVT-W4-03 is een pre of je bent bereid deze te behalen;
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • In het bezit van Rijbewijs-E of bereid deze te behalen;
  • Beschikt over de basisvaardigheden lassen, branden, meten en uitzetten.

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op 0412-455 450.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief