Staat goede samenwerking voor jou als een paal boven water?

VACATURE: HEIBAAS

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren heibaas en heb jij ervaring in zelfstandig werken en leidinggeven? En kun je je daarnaast wel vinden in het motto 'grondige denkers, gedreven doeners'? Dan is Ploegam op zoek naar jou!


Voor deze functie zijn we op zoek naar een heibaas die, samen met zijn of haar team, iedere keer weer een goede prestatie neerzet waarbij tijd en kwaliteit leidend zijn. De heibaas geeft leiding aan een ploeg heiers en de machinist. Dit doet hij of zij door de ploeg aan te sturen én mee te werken. Als heibaas motiveer en stimuleer je jouw collega's en zorg je dat de werkzaamheden door jou en je team zo goed mogelijk worden uitgevoerd.

Functie-eisen

  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie met een of meerdere van de volgende technieken: damwanden / stalen palen / combiwanden / waterwerk;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Communicatieve vaardigheid en passie voor funderingstechniek;
  • In staat om zelfstandig te kunnen werken, maar ook om deel uit te maken van het team;
  • Opleiding tot funderingsmedewerker is een pre. 
Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.
Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op 0412-455 450.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


 
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief