Gezocht: meerdere chauffeurs

Gezocht: meerdere VRACHTWAGENCHAUFFEURS

voor de regio Rotterdam

Functieomschrijving

Ben jij graag de hele dag onderweg? Als vrachtwagenchauffeur doe jij niets liever. Wil jij deel uitmaken van onze groep grondige denkers en gedreven doeners? Dan is onze vacature van vrachtwagenchauffeur bij Ploegam iets voor jou! Jij bent de spil in het werk: je zorgt dat grondstoffen en asfalt op de juiste manier van en naar projectlocaties vervoerd worden. Zo voorzie je onze werklocaties van de materialen die nodig zijn om grootse werken te maken.


Om je werk goed uit te kunnen voeren horen enige administratieve handelingen er ook bij, maar omdat wij flink aan het moderniseren zijn is goed overweg kunnen met een smartphone en tablet wel handig! Deze krijg je uiteraard van ons wanneer je in dienst komt. 


Heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur, dan is dat mooi meegenomen, maar ook jongere kandidaten zijn van harte uitgenodigd om op deze functie te reageren. Volg je een opleiding, dan denken wij graag met je mee hoe we jouw lesrooster met dit werk kunnen combineren.


Functie-eisen

  • Je beschikt over een rijbewijs B en CE met code 95;
  • Je hebt de basiscursus Veiligheid afgerond;
  • Je kunt goed overweg met digitale middelen zoals smartphone en tablet;
  • Je kent het LMRA-principe en kan dit toepassen;
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent zorgvuldig, rijdt veilig en neemt geen onnodige risico’s;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel en bereid om in de avonduren of weekenden te rijden.

  

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact > 
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief