Wij zoeken een funderingsmachinist

Vacature:  Funderingsmachinist

Functieomschrijving

Wil jij werken op een van onze mooie projecten? Ben jij de funderingsmachinist die wij zoeken? Stap dan in de wereld van Ploegam. Je vormt een team met onze heier en heibaas. Samen met jullie bouwen we aan onze projecten op land en water.

 

Als Ploegam zijn we een groeiende organisatie op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. We zijn in de waterbouw actief op het gebied van stalen palen, kunststof en stalen damwanden, stalen en betonnen funderingswerken en nog veel meer waterbouwkundige constructies. We bezitten over een ruim machinepark, met daarin een hydraulische funderingsmachine, Sennebogen 653 (telescoop rupskraan), Sennebogen 2200 (vakwerkgiek) en een boorstelling. Ook zijn we in bezit van diverse pontons en duwboten en hebben een samenwerking met Cornet Nautica. 

 

Volop groeimogelijkheden

Met een gedreven team, jong en oud, en een goed gevulde orderportefeuille, zijn wij bereidt om ook de komende jaren te investeren en samen met jou verder te groeien! Als jij onderdeel wordt van Ploegam, kun je direct aan de slag op een van onze mooie projecten.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in de funderingsbranche;
  • In het bezit van een TCVT-certificaat FMG of bent bereid deze te halen;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je bent samenwerkingsgericht en functioneert goed in teamverband;
  • Je werkt veilig met oog voor de omgeving.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

 

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief