BEN JIJ HET NIEUWE FINANCIËLE GEWETEN VAN ONS BEDRIJF?

VACATURE: FINANCIAL CONTROLLER

 

Functieomschrijving

Jij bent een ervaren controller, toe aan een volgende stap. Je hebt oog voor detail en herkent de waarde van cijfers. Je werkt gestructureerd en accuraat. Daarnaast ben je initiatiefrijk, enthousiast en je werkt graag in een informele sfeer. 

 

Als financial controller binnen ons familiebedrijf krijg je een breed takenpakket. Je primaire verantwoordelijkheid bestaat uit het (periodiek) afsluiten van BV’s en het zorgen voor financiële rapportages op zowel BV- als groepsniveau. Jij levert hierbij een belangrijke bijdrage in de consolidatie en eliminatie. Doordat je met verschillende verdienmodellen binnen Ploegam in aanraking komt, zoals onze projectorganisatie en onze transporttak, wordt jouw analytisch vermogen flink op de proef gesteld. We vinden het dan ook belangrijk dat jij in staat bent het verhaal achter de cijfers te ‘lezen’. 


We zien binnen Ploegam nog volop ruimte om onszelf te verbeteren. Jij krijgt bij ons de mogelijkheid mee te denken over hoe we dit het beste kunnen realiseren. Zo kan jij samen met de rest van het team een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld het optimaliseren van onze werkprocessen en het beter inzichtelijk maken van onze prestaties. 

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Control, Accountancy of vergelijkbaar;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de accountancy en/of in de rol van (financial) controller;
  • Ervaring met samenstellen van jaarrekeningen;
  • Affiniteit met het werken met en/of het verbeteren van rapportagetools is een pre;
  • Minimaal 4 dagen, maar fulltime is ook mogelijk;
  • PloegamPower: zelfsturend, accuraat, flexibel (snel kunnen schakelen), teamspeler, om kunnen gaan met deadlines, analytisch;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in Metacom, Visionplanner, Excel, BI. 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

  

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. In deze dynamiek krijg jij de kans jouw talenten in te zetten. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Hoe je ontwikkeling binnen onze organisatie verloopt? Dat weten we niet; dat mag jij samen met ons bepalen.  

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief