WIJ ZOEKEN ERVAREN WATERBOUWERS

Sr. werkvoorbereider, uitvoerder(s) constructies & calculator 

De afdeling waterbouw werkt aan het vergroten van de waterveiligheid en het verbeteren en uitbreiden van de natte infrastructuur. Opdrachtgevers waarderen onze aanpak en onze visie op samenwerking. Het vertaalt zich in een groeiend aantal opdrachten door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in kadeconstructies, remming- en geleidewerken, funderingstechniek en het plaatsen van stalen en kunststof damwanden. We hebben eigen materieel zoals heistellingen, werkschepen en (kraan)pontons. 

 

Door onze groei, zijn we per direct op zoek naar ervaren waterbouwers. Specialisten die met ons mee willen bouwen aan het veiliger en duurzamer maken van Nederland. 

 

We zijn op zoek naar:

·         Sr. werkvoorbereider

·         Uitvoerder(s) constructies

·         Calculator 

 

Sr. werkvoorbereider

Je bent een ervaren werkvoorbereider met vele waterbouwprojecten op je naam. Je werkt in teamverband, hebt inzicht in het werk en geeft praktische invulling aan de voorbereiding van een aangenomen project. Je zorgt dat aangenomen projecten voortvarend lopen, en gaat aan de slag met inkoop c.q. aanvragen bij mogelijke onderaannemers en leveranciers. Jij hebt ervaring in het maken van diverse plannen, planningen in MS Project, het opzetten van een kansen- en risicodossier en het aanvragen van benodigde vergunningen. Met jouw kennis en enthousiasme ben jij een belangrijke schakel in het projectteam. 

 

Uitvoerder(s)

Je coördineert, organiseert en plant het project en geeft leiding aan het uitvoerinhsteam. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden binnen de kaders van het project. Jij bent het dagelijks aanspreekpunt op de bouw. Jij stuurt het personeel, de leveranciers en de onderaannemers aan. Je voert de projectadministratie en stuurt op geld, tijd, kwaliteit en veiligheid. Je bent een gedreven waterbouwer, die zijn of haar praktische ervaring gebruikt om het team te motiveren.


Calculator

De basis voor een succesvol project is een goede calculatie, mede gebaseerd op kansen en risico’s. Dankzij jouw kennis van de markt kom je tot een scherpe gedetailleerde calculatie. Jouw praktische kennis en grote netwerk brengt onze aanbiedingen naar een nog hoger niveau. Als teamspeler ben je betrokken bij onze afdeling waterbouw, sluit je aan bij combinatiewerken en tenders en draag je projecten over aan projectteams. 

Functie-eisen

  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bij voorkeur Civiele techniek);
  • Affiniteit met de sector grond-, weg- en waterbouw is een pre;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met hoofdkantoor in Oss en projecten door heel Nederland. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Uitdagende en afwisselende functies. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in één van deze functies? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Rob Slats, Bedrijfsleider, op 0412-455 450 of 06-18 63 80 14. 

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

 
Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief