Wij zoeken een ervaren financial controller met passie voor mensen!

VACATURE: ERVAREN FINANCIAL CONTROLLER

Functieomschrijving

Je werkt samen met het team finance aan het realiseren van de ambities van ons familiebedrijf. Je koppelt ervaring en gedrevenheid aan inzicht; je ‘leest’ het verhaal achter de cijfers en vertaalt het naar advies. Zo voeg jij #PloegamPower toe aan onze cijfers. Als financial controller binnen ons familiebedrijf krijg je een breed takenpakket. Je primaire verantwoordelijkheid bestaat uit het zorgdragen voor het (periodiek) afsluiten van BV’s en het opstellen van financiële rapportages op zowel BV als groepsniveau. Jouw analytisch vermogen wordt flink op de proef gesteld, doordat je met verschillende verdienmodellen binnen Ploegam in aanraking komt, zoals het ombouwen, onderhouden en verhuren van grondverzetmachines, onze projectorganisatie en de transporttak.

 

Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor alle fiscale vraagstukken binnen de organisatie en heb je kennis van salarisadministratie en bijbehorende wet- en regelgeving. Tevens wordt verwacht dat je samen met je teamgenoten kansen en risico’s signaleert en deelt met de betreffende afdelingen en/of directie. 

 

We zien binnen Ploegam nog volop ruimte om onszelf te verbeteren. Jij krijgt bij ons de mogelijkheid mee te denken over hoe we dit het beste kunnen realiseren. Zo kan jij samen met de rest van het team een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld het (her)inrichten van de managementinformatie, het beter inzichtelijk maken van onze prestaties en/of het realiseren van verbeteringen in onze financiële processen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de accountancy en/of in de rol van financial controller;
  • Ervaring met samenstellen van jaarrekeningen en consolideren;
  • Kennis van salarisadministratie is een pre, bij voorkeur CAO’s GGI, Bouw, Transport en Metalektro;
  • Minimaal 4 dagen, maar fulltime is ook mogelijk;
  • Je beschikt over een werkhouding gericht op samenwerking;
  • PloegamPower: zelfsturend, accuraat, flexibel (snel kunnen schakelen), om kunnen gaan met deadlines, analytisch en proactief;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in Metacom, PowerAll, Afas, Excel, BI. 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief