Wij zoeken een zelfstandig elektricien installatie laadpalen

VACATURE: Elektricien installatie laadpalen

Ben jij een elektricien die ons ondersteunt bij het installeren van laadpalen en zo bijdraagt aan de groei van deze nieuwe tak? Stap dan samen met ons in dit avontuur! Je staat samen met een klein team aan de wieg van een nieuwe activiteit met volop groei- en ontwikkelkansen. 

 

Wij focussen ons vooralsnog op ‘heavy duty’ laadpalen: DC laders, bedrijventerreinen, graafmachines, laadpleinen. We hebben de eerste aanvragen al binnen en formeren nu een team van specialisten dat ons gaat helpen hier op een ‘Ploegam’-manier een succes van te maken. Dat wil zeggen: gedreven, grondig en ondernemend. We werken dagelijks samen aan innovatieve projecten op het gebied van natuurontwikkeling, waterveiligheid, ondergrondse infra en emissieloos bouwen. Zo maken we Nederland elke dag een beetje mooier en veiliger. 

 

Wat krijg je bij ons?
 • Een uitdagende baan. Je staat aan het begin van een nieuwe ontwikkeling binnen Ploegam
 • Een dynamische werkomgeving. 
 • Goede begeleiding. Je krijgt een vaste buddy, die je ondersteunt en meeneemt in de wereld van Ploegam. Zo kun je jezelf snel en doelgericht ontwikkelen binnen deze rol. 
 • Je werkt op het ons kantoor in Utrecht. Je werkt hier samen met het team dat zich richt op laadinfrastructuur én het team van Ploeggo (coax-reparatie in opdracht van VodafoneZiggo). 
Wat ga je onder meer doen?  
 • Je plaatst thuislaadpunten, laadpleinen en snelladers. Ook ben je onderweg om storing te verhelpen of preventief te voorkomen.
 • Je legt grond- en netwerkkabels aan, stelt het netwerk in op de laadpaal en maakt de aansluiting met de meterkast.
 • Je voert schouwingen uit, doet service bezoeken en houd zelf de voorraad van je bus bij.
 • Je bent de vakman en laat het in de praktijk zien. Je bent pas tevreden als de klant tevreden is.

Wie ben jij?

 • Je bent een echte aanpakker, die ook graaf- en straatwerk niet schuwt. 

 •  

  Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht.

 •  

  Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding elektrotechniek.

 •  

  Je bent als directe aanspreekpunt voor de klant open, energiek en communicatief vaardig. 

 •  

  Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >
Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief