Creatieve plaatjesmaker

Vacature: Content Creator (plaatjesmaker)

Content creator bij Ploegam. Dat betekent:

·         Een paar keer per dag een andere ‘opdrachtgever’ 

·         De vrijheid om je eigen baan te creëren

·         Een baan waar ‘collega’s verrassen met je creatieve ideeën’ je motto is

 

Of jij jezelf nu visual content creator, vormgever of creatief DTP’er noemt: grote kans dat je bent wat wij zoeken. Jij weet dat een goed beeld meer zegt dan duizend woorden. Jouw taak is het dan ook om onze uitingen te versterken met ‘plaatjes’. Zo maak je animaties en afbeeldingen voor onze social media die passen bij onze uitstraling, vertaal je het technisch gebrabbel van je collega’s in duidelijke figuren, creëer je geanimeerde infographics en zorg je voor spetterende filmbeelden. Je bent een allround vormgever die ook buiten de lijntjes kleurt en je collega’s weet te verrassen. Je beheerst het Adobe-pakket, knipt en plakt filmbeelden tot een mooi verhaal én je tovert de mooiste illustraties op je beeldscherm. Je bent een specialist en het is fijn als je favoriete kleur blauw is (CMYK: 87–54-0-0).

Functie-eisen

  • Je hebt een (mbo-)opleiding vormgeving afgerond;
  • Je beheerst de Adobe Creative Suite;
  • Werkervaring is fijn, maar ook als starter ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren;
  • Je levert een portfolio aan waarin je laat zien waar je trots op bent – durf ons te laten zien waar jouw oercreativiteit ligt (ook als je opdrachtgever daar uiteindelijk niet voor koos);
  • Kun je illustreren? Dan heb je een streepje voor;
  • Fotografie en film zit in je ‘basispakket’;
  • Je bent een doener die standaard ‘ja’ zegt;
  • Je vindt het leuk om met 10 dingen tegelijk bezig te zijn.

Communicatie bij Ploegam

De communicatieafdeling is, vinden wij, de leukste afdeling van ons bedrijf. Het is bij ons nooit saai en al helemaal niet voorspelbaar. Daar moet je wel tegen kunnen: ons werk is vaak nogal ad hoc, we werken met strakke deadlines en de afdeling is soms een gezellige drukte. We zien onszelf als ‘intern communicatiebureau’: wat een gewone kantoorbaan lijkt, is eigenlijk een hele diverse bureaufunctie met verschillende interne opdrachtgevers. Wij pakken alles op en aan. We staan in dienst van onze projectorganisatie – ons antwoord is bijna altijd “ja, gaan we voor je regelen”. Daarom zoeken wij ook ondersteuning van een ondernemende creatieveling. Je krijgt van ons geen vaste takenlijst: jij creëert je eigen baan. 

 

Content creator met PloegamPower

Een content creator met PloegamPower is een praktische, creatieve collega. Je weet ons te verrassen met mooie plaatjes en je hebt lef in je creativiteit. Daarnaast ondersteun je de afdeling waar nodig met DTP-werk in onze huisstijl. Jij bent de bewaker van ons merk en onze uitingen en zorgt dat alles voorzien wordt van een Ploegamsausje. 

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. We bieden je een fulltime baan met een salaris van maximaal € 3.000 per vier weken. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden, 39 vakantiedagen op fulltime basis en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in én voeg je portfolio toe om te laten zien wat je kan. In de week van 30 mei 2022 vinden de eerste gesprekken plaats, zodat je nog deze zomer kunt beginnen. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-15 83 15 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief