Ben jij de oplossingsgerichte ontwerper waar de uitvoering op drijft?

VACATURE: CONSTRUCTIEF ONTWERPER WATERBOUW

Functieomschrijving

Ben jij een kei in het uitwerken van oplossingsrichtingen voor de waterbouw? Dan zoeken wij jou!

 

Als ontwerper/constructeur werk je ontwerpen met bijbehorende berekeningen voor waterbouwtechnische kunstwerken en damwandconstructies uit. Het benodigde tekenwerk laat je uitwerken en controleer je. Naast het rekenwerk draag je bij aan het opstellen van ontwerp- of productspecificaties en het mede opstellen van contracten. Het eindproduct van je werk resulteert in een overzichtelijke rapportage. Je zorgt voor de perfecte verhouding tussen kwaliteit, kosten en tijd en levert een functioneel en betrouwbaar ontwerp.

 

Jouw werk bevindt zich in verschillende fasen: het voorontwerp, definitief ontwerp, uitvoeringsontwerp, contractvorming en detaillering.

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal vier jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en dimensioneren van damwandconstructies;
  • Je bent in staat om werkzaamheden in te schatten op tijdsbesteding;
  • Je beschikt over een rijbewijs B;
  • Je bent samenwerkingsgericht en functioneert goed in teamverband;
  • Jouw eigenschappen: ondernemend, flexibel en professioneel.  

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

 
Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief