Ben jij de oplossingsgerichte ontwerper waar de uitvoering op drijft?

VACATURE: CONSTRUCTIEF ONTWERPER WATERBOUW

Functieomschrijving

Ben jij een kei in het uitwerken van oplossingsrichtingen voor de waterbouw? Dan zoeken wij jou! Als ontwerper/constructeur werk je ontwerpen met bijbehorende berekeningen voor waterbouwtechnische kunstwerken en damwandconstructies uit. Het benodigde tekenwerk laat je uitwerken en controleer je. Naast het rekenwerk draag je bij aan het opstellen van ontwerp- of productspecificaties en het mede opstellen van contracten. Het eindproduct van je werk resulteert in een overzichtelijke rapportage. Je zorgt voor de perfecte verhouding tussen kwaliteit, kosten en tijd en levert een functioneel en betrouwbaar ontwerp. Jouw werk bevindt zich in verschillende fasen: het voorontwerp, definitief ontwerp, uitvoeringsontwerp, contractvorming en detaillering.

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal vier jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en dimensioneren van damwandconstructies;
  • Je bent in staat om werkzaamheden in te schatten op tijdsbesteding;
  • Je beschikt over een rijbewijs B;
  • Je bent samenwerkingsgericht en functioneert goed in teamverband;
  • Jouw eigenschappen: ondernemend, flexibel en professioneel.  

 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief