Ben jij de Civil 3D specialist met #PloegamPower?

VACATURE: CIVIL 3D TEKENAAR / ONTWERPER

Als tekenaar/ontwerper werk je zelfstandig civieltechnische ontwerpen uit. Je verwerkt de specifieke eisen van opdrachtgevers in de tekeningen. Je krijgt te maken met het gehele proces, dat loopt van nulmetingen tot het uitwerken van revisies. Het verwerken van metingen, 3D-modellen opbouwen t.b.v. ontwerp en machinemodellen, en volumes berekenen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Onze projecten zijn zeer divers: van infratechniek tot waterbouw en gebiedsontwikkeling.

 

Je maakt deel uit van de afdeling maatvoering/ontwerp. Wij werken met een team van 10 specialisten. Onze ‘thuisbasis’ is Oss maar we zijn dagelijks te vinden op onze projectlocaties. Door op het project aanwezig te zijn, zit je er ‘bovenop’ en kun je snel reageren op nieuwe ontwikkelingen en oplossingen aandragen.

 

Kortom, een uitdagende functie voor tekenaar/ontwerper met ambitie. Een gedreven doener, die graag op projectlocaties werkt.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van civiele techniek;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met AutoCAD en Civil 3D;
  • Je bent flexibel, hebt oog voor detail en bent oplossingsgericht;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Woonachting in het midden/oosten van Nederland.


 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

  


Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450. 

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief