Ben jij de 10x4 chauffeur die onze projecten op de weg naar succes brengt?

VACATURE: VRACHTWAGENCHAUFFEUR 10x4

Functieomschrijving

Als vrachtwagenchauffeur op een 10x4 kipper bij Ploegam ben jij de spil in het werk: je zorgt dat grondstoffen en asfalt op de juiste manier van en naar projectlocaties vervoerd worden. Ook ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier vervoeren van afvalstoffen. Je rijdt niet alleen; je verzorgt de administratie voor je transport, houdt de tacho-administratie bij en zorgt dat je bonnen op tijd zijn ingeleverd op kantoor. Ons bedrijf werkt hierin steeds meer digitaal, dus handigheid met smartphone/tablet is voor deze functie vereist.  


Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw wagen: het is het visitekaartje van ons bedrijf, dus je verzorgt de netheid van je wagen en het dagelijks onderhoud. Ook onderhoud je contact met onze monteurs voor het groot onderhoud en in geval van schade. 


Heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur, dan is dat mooi meegenomen, maar ook jongere kandidaten zijn van harte uitgenodigd om op deze functie te reageren. Volg je een opleiding, dan denken wij graag met je mee hoe we jouw lesrooster met dit werk kunnen combineren.


Functie-eisen

  • Je beschikt over een rijbewijs B en C met code 95;
  • Je hebt de basiscursus Veiligheid afgerond;
  • Je kunt goed overweg met digitale middelen zoals smartphone en tablet;
  • Je kent het LMRA-principe en kan dit toepassen;
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent zorgvuldig, rijdt veilig en neemt geen onnodige risico’s;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel en bereid om in de avonduren of weekenden te rijden.

  

Contact

Iets voor jou? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Thom van Iersel, HR-medewerker, op 06 15 01 66 94. 


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met het hoofdkantoor in Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief