Jij bent de spil in het werk

Functieomschrijving: chauffeur asfaltset

Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor een 8x4WS asfaltwagen en/of semi-dieplader voor diverse asfaltploegen. Jij bent de spil in het werk: je zorgt dat het materieel en asfalt op de juiste plek en de juiste tijd wordt aangeleverd, zodat de projecten vlot verlopen.  

 

Om je werk goed uit te kunnen voeren horen enige administratieve handelingen er ook bij, dus je kunt goed overweg met een smartphone en tablet. Deze krijg je uiteraard van ons wanneer je in dienst komt. 

 

Heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur, dan is dat mooi meegenomen, maar ook jongere kandidaten zijn van harte uitgenodigd om op deze functie te reageren. Volg je een opleiding, dan denken wij graag met je mee hoe we jouw lesrooster met dit werk kunnen combineren.

 

Ben je geïnteresseerd in de functie, kom dan gerust langs voor een kopje koffie.   

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een rijbewijs B en CE met code 95;
  • Je kunt goed overweg met digitale middelen zoals smartphone en tablet;
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent zorgvuldig, rijdt veilig en neemt geen onnodige risico’s;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel en bereid om in de avonduren of weekenden te rijden.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >
Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief