Vacature: calculator/kostendeskundige waterbouw

 
Wij geven je 5 redenen om bij ons te beginnen als calculator/kostendeskundige: 


1.       Je kunt direct aan de slag.

2.       Werkgarantie: onze werkvoorraad is gevuld tot 2028!

3.       Gezellig en hecht team.

4.       Werken op en aan de mooiste waterbouwprojecten in Nederland.

5.       Mooie bedrijfsfeesten, Solexracefestival, actieve personeelsvereniging.

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een calculator/kostendeskundige die onze waterbouwprojecten scherp afprijst en zo een bijdrage levert aan winnende tenders. Onze projecten variëren van droge funderingstechniek tot natte waterbouw en van dynamische RAW en UAV-gc werken tot gave bouwteams en zelfs twee-fasen-contracten! Een prijzenpakker die contracten scherp analyseert en meedenkt met innovatieve en praktische oplossingen. 

 

Je ontwikkelt je snel tot een gewaardeerde kracht in onze projectteams. Je werkt zelfstandig en voelt je als een vis in het water binnen onze afdeling. Jouw werkzaamheden starten met het analyseren van prijsaanvragen en aanbestedingen. Een bezoek aan de projectlocaties maakt veelal onderdeel uit van je werk. Je vraagt offertes op en analyseert deze voor producten en diensten. Daarnaast onderzoek je nieuwe ontwikkelingen en onderzoekt innovatieve werkwijzen en producten op haalbaarheid en toepasbaarheid. Dit alles vertaal je in een realistische en concurrerende kostprijsberekening. En uiteindelijk zorg je samen met het team voor een succesvol en winstgevend project. 

 

Wij zoeken een kostendeskundige die prijzen pakt.

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante technische opleiding;
  • Je hebt drie jaar ervaring als calculator/kostendeskundige civiele techniek;
  • Je doorziet aanvragen snel en helder;
  • Je zorgt voor meerwaarde door scherpe onderhandelingen;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jouw eigenschappen: flexibel, communicatief sterk en zelfstandig. 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief