Wij zoeken geen rekenwonder , maar een praktische teamspeler waarop we kunnen rekenen

VACATURE: CALCULATOR

Jij bent de calculator waarop Ploegam Waterbouw blind kan varen. Een scherpe onderhandelaar, met goed inzicht in projecten en gezegend met praktische kennis. Je werkt zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Jouw werkzaamheden starten met het analyseren van prijsaanvragen en aanbestedingen. Daarnaast verzorg je de kostprijsberekening, stel je offertes op en bereken je meer- en minderwerk. Krijgen wij de opdracht dankzij jouw calculaties gegund? Dan ga je samen met het team aan de slag met het project. Je stelt een planning en bijbehorende werkplannen op. Je houdt de vinger aan de pols en ondersteunt de projectleider en uitvoerder in de uitvoering. Dankzij jouw kennis en kunde komen onze projecten in een stroomversnelling.  

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (Civiele techniek);
  • Je hebt minimaal ruime ervaring als calculator/kostendeskundige civiele techniek/damwanden;
  • Je doorziet projecten snel en helder;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel; 
  • Jouw eigenschappen: flexibel, communicatief sterk en zelfstandig. 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Ploegam is een familiebedrijf. Klein begonnen in het Brabantse Vinkel zijn we inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met hoofdkantoor in Oss en projecten door heel Nederland. Ploegam Waterbouw werkt met een team van specialisten. Constructieve waterbouw en natte aannemerij zijn onze kernactiviteiten. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers zijn we dagelijks in heel Nederland aan de slag. We ontwikkelen plannen, bereiden opdrachten voor, realiseren stalen kades, richten jachthavens in of plaatsen damwanden. Kenmerkend voor ons werk is de veelzijdigheid van opdrachten die we aannemen. Het is specialistisch werk dat dagelijks het uiterste vraagt van onze grondige denkers en gedreven doeners. Dagelijkse zorgen we dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief