Ben jij de draaiende motor van onze werkplaats?

VACATURE: BEDRIJFSWAGENMONTEUR

Als monteur bij Ploegam ben je dagelijks verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden aan auto’s en vrachtwagens van onze medewerkers. 


vrachtwagens


Functieomschrijving

Weet jij alles van voertuigen en help jij onze wagens weer de weg op?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het opsporen en herstellen van veel voorkomende mechanische en eventuele elektrische storingen. Het uitvoeren van reparatiewerk en het vervangen van accu’s, bougies, olie- en luchtfilters zijn een kleine greep uit de vele werkzaamheden die je verricht. Het controleren van basisfuncties, zoals remmen, lampjes, sloten, e.d. en het monteren van diverse accessoires is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Af en toe komen er ook klusjes voorbij zoals het vervangen van motoren of versnellingsbakken, variatie genoeg! Ploegam beschikt over een uitgebreid en divers wagenpark, met zowel personenauto’s als vrachtwagens. Dat maakt jouw baan zo divers: iedere dag staat er weer een ander type wagen op de brug. Heb je ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan zowel personenauto’s als vrachtwagens? Dan heb je bij de sollicitatie een streepje voor!Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding;
  • Je hebt minimaal een diploma 1ste Autotechnicus of vergelijkbaar;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je hebt een grote interesse in het wagenpark en machines;
  • Je bent te typeren als communicatief vaardig en houdt van flexibiliteit in je werkzaamheden;
  • Als persoon ben je energiek, doortastend en hulpvaardig ingesteld.

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.


Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Vinkel.


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met bovenstaand mailadres.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief