Zorg jij voor extra #PloegamPower in onze werkplaats?

VACATURE: AUTOMONTEUR


In onze werkplaats is het een komen en gaan van auto’s: personenwagens en bedrijfswagens rijden af en aan voor onderhoud of een reparatie. Jij verhelpt de problemen en zorgt dat onze mensen weer vele en veilige kilometers kunnen maken.

Je bent een pietje precies en checkt de auto op verschillende punten. Je kijkt verder dan alleen de klacht: je repareert of vervangt ook onderdelen die op korte termijn schade geven. In de werkplaats krijg je de tijd om te leren. Ons team helpt je als het nodig is, maar jij wil het graag eerst zelf proberen. Je bent gemotiveerd en wil groeien in dit vak.


“Het mooiste van hier werken, is de vrijheid die je krijgt. Je mag zelf dingen proberen en oplossen. Het moet vooral goed gebeuren en daar krijg je de tijd voor. Hier leer je het vak, want je moet alles aanpakken. Dat maakt de beste plek om als monteur aan de slag te gaan.”


Wat moet je doen?

Je voert reparatiewerken uit en vervangt bijvoorbeeld accu’s, olie- en luchtfilters. Daarnaast controleer je remmen, lampjes, sloten, e.d. Ook het monteren van diverse accessoires is onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Af en toe komen er ook klusjes voorbij zoals het vervangen van motoren of versnellingsbakken. Variatie genoeg! Bovendien willen we samen met jou kijken, hoe we de dienstverlening aan onze mensen kunnen verbeteren.

We zoeken dus een ondernemende monteur, die hard wil werken en veel leren van collega’s.  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (Mobiliteit & Logistiek / Autotechniek);
  • Je hebt relevante werkervaring en bent gewend te werken in een leuk team;
  • Je hebt minimaal een diploma 1ste Autotechnicus of vergelijkbaar;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je hebt een grote interesse in het wagenpark en machines;
  • Je bent te typeren als communicatief vaardig en houdt van flexibiliteit in je werkzaamheden;
  • Als persoon ben je energiek, doortastend en hulpvaardig ingesteld.

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.


Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Vinkel.


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met bovenstaand mailadres.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief