Wil jij groeien in de waterbouw?

VACATURE: ASSISTENT UITVOERDER

Functieomschrijving

Als assistent uitvoerder bij onze waterbouwprojecten ben jij het extra paar handen en ogen van de uitvoerder! Je ondersteunt de uitvoerder in alle voorkomende werkzaamheden met voorbereidend en controlerend werk. Door dagelijks mee te kijken met onze uitvoerder en alle kneepjes van het vak te leren, doe je ervaring op om door te groeien naar zelfstandig uitvoerder. Je krijgt bij ons alle vrijheid om het vak te leren! 


Onze werken bevinden zich gespreid over heel Nederland en variëren van de inrichting van een jachthaven tot het plaatsen van een damwandkuip en van een oeververbetering tot een complete gebiedsinrichting. Meer over waterbouw lees je hier.Functie-eisen

  • Je beschikt over een relevant mbo-diploma;
  • Je bent zeer leergierig en gedreven;
  • Je beschikt over een VCA-certificaat of bent bereid om deze te behalen;
  • Je hebt zin om te groeien in het waterwerk. 


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op 0412-455 450.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


 
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief