Wij zoeken geen eenpITter, maar een applicatiebeheerder met teamspirIT

VACATURE: APPLICATIEBEHEERDER

Functieomschrijving

Als applicatiebeheerder ben je een allrounder op ICT-gebied. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het beheer van het Powerall-systeem. Daarnaast ben je ook de speciallist die zorgt dat je collega’s tevreden kunnen werken: achter de computer, met hun telefoon onderweg of op hun tablet. Je gaat aan de slag in Veghel, op het kantoor van Staad. Ons collega-bedrijf dat wij ontzorgen op het gebied van ICT.  

 

Team
Jij bent de ICT-specialist bij Staad. Je bent het aanspreekpunt voor alle medewerkers van Staad. Geen knopje, kabel of programma is jou vreemd. Weet je de oplossing niet?  Dan sta je er niet alleen voor. Ons team - dat bestaat uit zeven ICT’ers met allemaal hun eigen specialiteiten - ondersteunt je op alle vlakken. Samen leveren wij de beste IT-toepassingen. Werken bij Ploegam betekent dat je niet bang moet zijn voor persoonlijk contact en in staat moet zijn om jouw oplossingen uit te leggen aan zowel experts als leken op het gebied van IT. Om je hierbij te helpen word je goed ingewerkt door verschillende leden van het team. De afdeling ICT streeft naar een hoog oplossend vermogen, waardoor de technische en functionele storingen in de ICT-dienstverlening al na één contact met jou opgelost worden.

 

Functie-eisen

  • Je hebt recent een relevante studie-achtergrond op minimaal mbo 4-niveau in de richting van ICT.
  • Het is een pre als je ervaring hebt met Powerall.
  • Naast je IT-kennis heb je goede communicatieve vaardigheden, vind je het leuk om in een team te werken en heb je een doenersmentaliteit. 
  • Je kunt proactief en zelfstandig werken.
  • Je ziet jezelf wel werken als grondige denker / gedreven doener.
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands én Engels. 
  • Je vindt het niet erg om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken – de meeste collega’s worden namelijk niet zo blij van serverupdates terwijl ze proberen te werken.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief