Wij zoeken een spontane administratief medewerker met #PloegamPower

VACATURE: Administratief medewerker 

Ben jij een spontane administratief medewerker die wil meewerken aan de groei van ons bedrijf? Stap dan Ploegam binnen als medewerker voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. In deze functie sta je midden in onze organisatie en zorg je samen met het team voor een goed geordende financiële administratie. 

 

Ploegam in drie woorden: gedreven, ondernemend en grondig. Samen werken we dagelijks aan innovatieve projecten op het gebied van natuurontwikkeling, waterveiligheid, ondergrondse infra en emissieloos bouwen. Zo maken we Nederland elke dag een beetje mooier en veiliger. 

 

Wat krijg je bij ons?
 • Een afwisselende baan. Geen dag is hetzelfde. Je werkt voor verschillende onderdelen van ons bedrijf. Elk onderdeel heeft een financiële administratie.
 • Een uitdagende baan. Je voornaamste taak is de debiteuren- en crediteurenadministratie, maar afhankelijk van je ontwikkeling krijg je meer taken. Zo creëer je je eigen baan en vult deze in op een wijze die het beste bij jou past.
 • Goede begeleiding. Je krijgt een vaste buddy, die je helpt en meeneemt in de wereld van Ploegam. Zo kun je jezelf snel en doelgericht ontwikkelen binnen deze rol.
 • Je werkt op het hoofdkantoor in Oss werk nauw samen met het leuke team van de afdeling administratie. Maar daarnaast zul je veel contact hebben met collega’s van andere afdelingen. Zo leer je al snel heel veel Ploegammers.  
Wat ga je doen? 
 • Controleren en verwerken van inkoopfacturen
 • Intern afstemmen bij afwijkingen
 • Opmaken en versturen van uitgaande facturen 
 • Ondersteuning urenadministratie
 • Ondersteuning receptiewerkzaamheden/ telefoon.

Wie ben jij?

 • Je hebt een administratieve opleiding afgerond op mbo-niveau;
 • Administratieve werkervaring is een pre;
 • Je kunt werken met MS-office;
 • Je hebt ervaring met ERP-systemen, zoals bijvoorbeeld Metacom en Bizzstream;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Uren in overleg.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >
Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief