Ben jij de administratief medewerker waar we op kunnen rekenen?

VACATURE: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 

Functieomschrijving

We hebben op de afdeling administratie een functie voor iemand die van afwisseling houdt. Je gaat aan de slag met debiteuren- en crediteuren, helpt bij de urenadministratie en houdt de wagenparkadministratie bij. Jij bent een echte ‘multitasker’ en je voelt je daar goed bij.


Voor deze afwisselende baan zoeken we kandidaten die aan het begin van hun administratieve carrière staan. We leren je graag nog wat bij en helpen je te ontwikkelen tot een allround administratiemedewerker.  


Wil jij fulltime werken, hou je van afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen? Laat het ons dan weten en wie weet maak je straks deel uit van ons administratieteam. 


Functie-eisen

  • Je hebt een administratieve opleiding afgerond op mbo-niveau;
  • Administratieve werkervaring is een pre;
  • Je kunt werken met MS-office;
  • Je hebt ervaring met ERP-systemen, zoals bijvoorbeeld Metacom en Bizzstream;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

  

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

  

Wij bieden

Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Je valt als administratief medewerker onder de cao Leo en profiteert van de uitstekende arbeidsvoorwaarden die bij deze cao horen. Daarnaast bieden we je volop ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss.


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief