Maatvoerders op zoek naar collega's

30 mei 2017|Carmen van den Hurk

Ploegam zoekt nieuwe grondige denkers en gedreven doeners! De afdeling maatvoering, waar hard gewerkt wordt aan het inmeten van projecten en de 3D-aansturing van machines, kan versterking gebruiken.

 

Om dit kleine team van maatvoerders uit te breiden, ben ik op zoek naar twee nieuwe collega's; een GIS-specialist en een 3D-tekenaar/-ontwerper. 

 

GIS-specialist

Met de versterking van een GIS-specialist kan de afdeling data voor Rijkswaterstaat en andere overheden beter inwinnen, verwerken en opleveren. Een zelfstandige functie in het team, waarin je volledig de kans krijgt om niet alleen jezelf, maar ook het gebruik van KernGIS-data binnen Ploegam te ontwikkelen. Meer informatie over de vacature vind je hier

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Civil 3D-tekenaar/-ontwerper

Als tekenaar/ontwerper ondersteun je jouw collega's en medetekenaars in het uitwerken van civieltechnische ontwerpen en zorg je dat de medewerkers op projecten alle benodigdheden voor de uitvoering tot hun beschikking hebben. Je werkt aan een proces van begin tot eind; van nulmetingen tot het uitwerken van revisies. Een uitdagende functie, want ieder project is anders! Meer informatie over de vacature vind je hier.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief