Ploegam is hofleverancier

9 februari 2018|Anniek Nederpel

Dit weekend barst op vele plaatsen het carnaval los. Ploegam is, als Brabants bedrijf, trots om dit jaar hofleverancier van het carnaval te zijn!

 

Dit carnavalsseizoen zwaaien zowel in Vinkel (tijdens carnaval het Kafland geheten) als in Ledeacker (het Hanenrijk tijdens carnaval) twee van onze grondige denkers en gedreven doeners de scepter. Uitvoerder Ad (links op de foto) is 'Prins Ad d'n Twidde' in Vinkel. Projectleider Rody (rechts op de foto) gaat in Ledeacker de komende dagen als 'Prins Rody d'n Urste' door het leven. De heren, die in het dagelijks leven vooral hun talent laten zien bij de bouw van dijken, bruggen en wegen, zullen de komende dagen vooral een groot feest bouwen. Ook daar zijn wij trots op! 

Eervol

Voor de lezer die geen ervaring heeft met carnaval: Prins Carnaval fungeert tijdens de carnavalsdagen als een soort ceremoniemeester. De aanstelling als prins is een eervolle vermelding, en de gekozen prins is vaak iemand die al lang in het carnavalsleven van de gemeente actief is. 

Ook zo'n prinselijke baan?

Werken voor een hofleverancier, is dat iets voor jou? Onze prinsen verwelkomen graag nieuwe collega's in het team van grondige denkers en gedreven doeners. Hier vind je al onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie - wie weet nodigen we je na carnaval uit voor een kopje koffie!

 

Vakantie

Ploegam wenst iedereen een fijne carnaval. In de week van 12 tot 18 februari genieten meer collega's van hun carnavalsvakantie. Daarom kan het zijn dat wij beperkt bereikbaar zijn in deze periode. 

 

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief