Innovatie

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners aan het bedenken van slimme oplossingen voor de vragen van de opdrachtgever. Lag voorheen de nadruk vooral op het gewoon doen, tegenwoordig is het niet mogelijk te doen zonder vooraf te denken over slimme, economisch verantwoorde oplossingen.

 

Innoveren heeft voor ons een duidelijk doel: projecten beter, sneller en efficiënter uitvoeren. De innovatieve kracht van Ploegam is gekend: al sinds het begin onderscheiden we door slim te werk te gaan. In zowel de uitvoering als in het denkwerk voorafgaand aan het project zoeken we naar slimmere, effectievere oplossingen waarmee we niet alleen het verschil maken op het project, maar ook in de omgeving.

Ploegam Innovatie is de jongste telg van de Ploegamfamilie. Momenteel wordt voornamelijk gewerkt aan innovaties in waterveiligheid door middel van stabiliteitskolommen en aan innovaties in de dijkenbouw door het gebruik van gebiedseigen grond. De mogelijkheden voor Ploegam Innovatie zijn echter eindeloos: ons team zal richting gaan geven aan toekomstige ontwikkelingen door technisch vernieuwende aanpakken vorm te geven. Onder leiding van Martin Egas ontwikkelt Ploegam Innovatie vandaag oplossingen voor morgen.

Martin Egas
Martin Egas
Directeur Ploegam Innovatie
Contact >

Wist je dat 26% van Nederland onder zeeniveau ligt? Om onze voeten droog te houden, ligt er daarom 17.691 kilometer dijk in Nederland. Een deel daarvan moet inmiddels versterkt worden. Samen met Dura Vermeer, Fugro, H+N+S, Keller, Deltares, Waterschap Limburg en Provincie Limburg onderzoekt Ploegam de toepassing van flexibele en aanpasbare dijken. Interesse? Collega Martin Egas vertelt er graag meer over!

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief